|
seki
|
|
« : Grudzień 09, 2009, 14:50:34 » |
|
Zapraszamy na grudniowy zlot Honda Trójmiasto który odbędzie się już w sobotę 12.12.2009 Spotykamy się na najwyższym piętrze parkingu centrum handlowego Kliff w Gdyni o godzinie 14-tej (jeśli będzie padać spotykamy się piętro niżej), a około godziny 15-tej przelatujemy na skwer lub inne atrakcyjne miejsce. Zapraszamy!!!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 09, 2009, 15:00:42 wysłane przez seki »
|
|
Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności, Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni, Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.
|
|
|
Biedrona
Maniak

Model: Civic EJ9
Silnik: D14Z2
Nie liczy się cel, liczy się podróż.
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudzień 09, 2009, 15:34:56 » |
|
Może Stoowa przyjedzie i będzie cukierki rozdawać na święta 
|
|
|
|
|
|
Pomnóż siłę melodii i basu przez nieskończoność, dodaj do tego głębie wieczności, a otrzymasz zaledwie szczyptę tego, CZYM JEST TRANCE... Zapraszam na forum poświęcone Civic'owi 6 generacji: Civic6g.pl
|
|
|
|
Stoowa
|
|
« Odpowiedz #2 : Grudzień 10, 2009, 07:27:57 » |
|
Może Stoowa przyjedzie i będzie cukierki rozdawać na święta  ;p niestety Stoowa znowu poza 3miastem w weekend... chcesz cukierka przyjedz od olsztyna ;p przy okazji obejrzysz sobie mecz siatkowki ;p
|
|
|
|
|
|
Projekty / prototypy elektroniczne na zamówienie...4800rpm = giń łajzo  - 11.Nie będę jeździć szybciej niż mój anioł stróż potrafi latać.
|
|
|
Biedrona
Maniak

|
|
« Odpowiedz #3 : Grudzień 10, 2009, 12:19:35 » |
|
Może Stoowa przyjedzie i będzie cukierki rozdawać na święta  ;p niestety Stoowa znowu poza 3miastem w weekend... chcesz cukierka przyjedz od olsztyna ;p przy okazji obejrzysz sobie mecz siatkowki ;p No nie znowu, jeszcze dojdzie do tego ze będziemy tęsknić 
|
|
|
|
|
|
Pomnóż siłę melodii i basu przez nieskończoność, dodaj do tego głębie wieczności, a otrzymasz zaledwie szczyptę tego, CZYM JEST TRANCE... Zapraszam na forum poświęcone Civic'owi 6 generacji: Civic6g.pl
|
|
|
|
Arni K
|
|
« Odpowiedz #4 : Grudzień 10, 2009, 14:40:10 » |
|
Biedronek mam nadzieję, że będziesz co bym sobie to Twoje nowe padło obejrzał 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seki
|
|
« Odpowiedz #5 : Grudzień 10, 2009, 16:51:33 » |
|
Stoowa kupił dziadkowóz to teraz głupio mu przyjechać. Pewnie jak dokupi berecik w kolorze to się zjawi 
|
|
|
|
|
|
Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności, Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni, Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.
|
|
|
civic przemo
Noworodek
Model: sportowy 
Silnik: 1,3 eg3
|
|
« Odpowiedz #6 : Grudzień 10, 2009, 18:14:26 » |
|
z checią bym przyjechał na spotkanie :  ale niewiem czy sie wyrobie 
|
|
|
|
|
|
civic przemo
|
|
|
Biedrona
Maniak

|
|
« Odpowiedz #7 : Grudzień 10, 2009, 19:13:17 » |
|
Biedronek mam nadzieję, że będziesz co bym sobie to Twoje nowe padło obejrzał  Nie ma co oglądać na razie to zwykły lanos  Stoowa kupił dziadkowóz to teraz głupio mu przyjechać. Pewnie jak dokupi berecik w kolorze to się zjawi  I wszytko jasne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wafelek
Bywalec

Silnik: d13b2
Co Gdzie ?
|
|
« Odpowiedz #8 : Grudzień 11, 2009, 07:04:37 » |
|
Jak się wyrobie , to wpadnę , a jak nie wpadnę to znaczy że to wina Kietli
|
|
|
|
|
|
Nick Noni zmieniony na Wafel , na prośbę Użytkowników H3M  Turlaj Wafla ! Był 4 Gen d15b2 , nie żyje jest 5 gen d13b2 , GAZ go zabije
|
|
|
-DAV-
Forum Master

Model: Concerto/Civic6g.
Silnik: d15b2/d14a4
Lechia Gdańsk Śląsk Wrocław Wisła Kraków
|
|
« Odpowiedz #9 : Grudzień 11, 2009, 08:38:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
HotHeads Garage - zapraszamy do działu Warsztat
|
|
|
Wafelek
Bywalec

Silnik: d13b2
Co Gdzie ?
|
|
« Odpowiedz #10 : Grudzień 11, 2009, 09:56:16 » |
|
ja mieszkam w N. porcie , ale nie stety ... będę jechał do gdyni , chyba żę pojedziesz z nami odrazu  napisz na PM do mnie  to możliwe że się dogadamy
|
|
|
|
|
|
Nick Noni zmieniony na Wafel , na prośbę Użytkowników H3M  Turlaj Wafla ! Był 4 Gen d15b2 , nie żyje jest 5 gen d13b2 , GAZ go zabije
|
|
|
|
Wojciech
|
|
« Odpowiedz #11 : Grudzień 11, 2009, 10:58:37 » |
|
Mamy problem.
Bogdan, majacy Wam przywiezc ramki na Skwerek, nie bedzie mogl tego zrobic. Powtarzam: NIE BEDZIE RAMEK w sobote.
Niestety, w sobote bedzie w Pruszczu na pogrzebie.
Mam nadzieje, ze zrozumiecie i nie bedziecie go pietnowac, ze zamiast cieszyc sie z Wami na zlocie bedzie towarzyszyl swojej babci w ostatniej drodze.
Jak dojdzie do siebie, ochlonie, podam jego komorke.
Jest mi podwojnie przykro. Nie wywiazalismy sie z zadania. Ale na przyczyne nie mieliamy absolutnie zadnego wplywu.
|
|
|
|
|
|
 Ustrój polityczny ci się pomylił. Cenzurę wprowadzasz?
|
|
|
-DAV-
Forum Master

Model: Concerto/Civic6g.
Silnik: d15b2/d14a4
Lechia Gdańsk Śląsk Wrocław Wisła Kraków
|
|
« Odpowiedz #12 : Grudzień 11, 2009, 11:59:52 » |
|
ja mieszkam w N. porcie , ale nie stety ... będę jechał do gdyni , chyba żę pojedziesz z nami odrazu  napisz na PM do mnie  to możliwe że się dogadamy się nie dogadaliśmy z Waflem musiałem odrzuć jego ofertę  a więc nadal szukam przyjaciela 
|
|
|
|
|
|
HotHeads Garage - zapraszamy do działu Warsztat
|
|
|
|
Stoowa
|
|
« Odpowiedz #13 : Grudzień 11, 2009, 13:23:48 » |
|
Stoowa kupił dziadkowóz to teraz głupio mu przyjechać. Pewnie jak dokupi berecik w kolorze to się zjawi  a Ty skad wiesz ?? kto doniosl???! 
|
|
|
|
|
|
Projekty / prototypy elektroniczne na zamówienie...4800rpm = giń łajzo  - 11.Nie będę jeździć szybciej niż mój anioł stróż potrafi latać.
|
|
|
Donald05
Mod_HT

Model: Civic
Silnik: D14A4
Keine ol brenen ;)
|
|
« Odpowiedz #14 : Grudzień 11, 2009, 18:11:37 » |
|
Stoowa kupił dziadkowóz to teraz głupio mu przyjechać. Pewnie jak dokupi berecik w kolorze to się zjawi  a Ty skad wiesz ?? kto doniosl???!  Sam doniosłeś cwaniaczku  Każdy już wie czym jeździsz
|
|
|
|
|
|
"Non scholae, sed vitae discimus".....no niestety 
|
|
|
|
Stoowa
|
|
« Odpowiedz #15 : Grudzień 11, 2009, 21:30:48 » |
|
permamentna inwigilacja... przeca was tam nie bylo!!  teraz siedze i czyszcze fure.. w taka pogode nie bede przeciz wyjezdzac... szkoda...  )))))))))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seki
|
|
« Odpowiedz #16 : Grudzień 12, 2009, 11:17:00 » |
|
permamentna inwigilacja... przeca was tam nie bylo!!  teraz siedze i czyszcze fure.. w taka pogode nie bede przeciz wyjezdzac... szkoda...  ))))))))) No tak, za duży ruch i mszy żadnej nie ma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lawka
Stały Bywalec

Model: Civic Coupe EX (EJ1^)
Silnik: D16Z6
My Love
|
|
« Odpowiedz #17 : Grudzień 12, 2009, 12:23:50 » |
|
wpadnę dzisiaj ale z malutkim poślizgiem 
|
|
|
|
|
|
Ogarniam customowe rzeczy z metalu: Ciecie laserem / Frezowanie CNC / Gięcie / Spawanie <praktycznie wszystko da rade zrobić> 792-231-242 lub gygy 9865487
|
|
|
DeJot
Młodzieniaszek

Model: Accord CD7
Silnik: F22B5
|
|
« Odpowiedz #18 : Grudzień 12, 2009, 13:45:54 » |
|
wpadne ale juz na skwer
|
|
|
|
|
|
Smutna morda bez Accorda
|
|
|
Biedrona
Maniak

|
|
« Odpowiedz #19 : Grudzień 12, 2009, 18:14:19 » |
|
Całkiem spora frekwencja była na zlocie  Miło było zobaczyć starych klubowiczów  ps. Czekamy na fotki panie vel artysta sekosław  ps2. Mega zimno było  idzie zima  ps3. Nie było cukierków od stoowy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|